Word of the day

Lev Livet nå!






søndag 23. desember 2012

Lille julaften!

"Mamma, i dag er det søndag OG det er lille JULaften!" Det er noen her i huset som gleder seg veldig til jul... Det er så innmari lenge å vente, veldig spennende og igjen så veldig lenge å vente!

Har ikke bakt veldig mye til jul i år - 3 sorter er i boks. Kokosmakroner, pepperkaker og brune pinner. I tillegg har jeg en liten kransekake og sjokoladekake i fyseren. Har også laget konfekt, deilig konfekt, sjokolade, peanøtter, mini-marshmallows, pistasjenøtter og dumle. Så god er konfekten at det nesten ikke er noe igjen.

Frisk som en fisk er jeg også - sånn foruten en hoste og litt neseforkjølelse, det er jeg ikke alene i familien om å ha. Alle mann alle hoster, nyser og snyter seg! Kreftmessig skal det ikke være annet enn en helt kreftfri kropp jeg bor i. Om det faktisk er sånn, det finner vi ut i slutten av januar. Skal bli deilig å ha 6-måneders kontroll!

Vaskingen av hus, har vi bestemt at vi tar litt lettere på i år enn tidligere år. Leiligheten er så og si støvfri, lukter godt og er julepyntet, så vi er fornøyde. Måtte hive oss rundt og pynte etter at en 3-åring syns det var alt for lite pynt i huset!

Ønsker dere alle en fredelig, koselig, trivelig og julete jul! Det er i hvert fall viktig å ta vare på sine nære og kjære - for man vet aldri hva som venter bak neste dør! ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar