Word of the day

Lev Livet nå!






fredag 17. februar 2012

30 åringen :)

Jepp, da har jeg gått inn i tredveåra - du og du, for en gru det var å si det! :) Kanskje jeg skal være tjue-ti år et par års tid? ;o)

Den orginale planen gikk ut på at søsteren min, Torunn, og kjæresten hennes skulle være barnevakt - mens jeg og samboeren min var på langweekendtur til Amsterdam. Det ble jo ikke noe av, for på grunn av infeksjonsfaren anbefalte jo ikke legen noen utenlandsreise. (Ei heller anbefaler de ikke å befinne seg steder med mange mennesker generelt...) Heldigvis har vi jo reiseforsikring, så pengene kom tilbake på kontoen min - så får det bli tur en annen gang i stedet!

Etter en blodprøve og sjekking av verdien på de hvite blodplatene mine - sa legen heldigvis ok til at jeg kunne ha litt besøk på dagen min. På tirsdag var verdien 0,1 - mens den i går hadde steget til 0,6. Alt som er over 0,5 er visst ok, men under det er faren for infeksjon veldig stor. Før de setter i gang ny kur med cellegift er verdien nødt til å ha steget til 1. Dette for at kroppen skal være klar til en ny omgang...

I og med at jeg fikk ha besøk så kom Søsteren og ei venninne på feiring. Feiringen bestod av sushi, marsipankake fått fra jobben, kjøpe-sjokoladekake og is med non-stop og sjokoladesaus... MmmMM kosa oss da ja. Datteren likte laksesashimi og rogn best (men spiste vel mest is til middag....).

Jeg fikk kjempemange hilsninger på sms, facebook, telefonsamtaler, fine gaver og kort - alt i alt så hadde jeg en kjempedag (minus det lille blodsugeroppholdet på sykehuset...:))

Tusen takk for en kanondag :)

I dag er det karneval i barnehagen, og mamma måtte også male en halv sebra i ansiktet ;)

2 kommentarer:

  1. Fint å se at du skriver blogg Camilla! Og det ser ut som du holder koken og humøret :) Det blir jeg glad for! <3

    SvarSlett
  2. Må holde humøret oppe vet du :)

    SvarSlett