Word of the day

Lev Livet nå!






fredag 30. mars 2012

Er faktisk dritlei....

Hehe, litt av en overskrift - men jeg er faktisk dritlei - selv om jeg ikke lar meg selv si det høyt. Jeg føler at om jeg sier det høyt så befester der seg og blir verre...

Kan bare nevne (når jeg først ikke snakker høyt) at det er ganske kjedelig å være sofaslave i flere måneder i strekk. Det kan egentlig sammenlignes med å være fyllesjuk i flere måneder i strekk, for å sammenlikne det med noe folk kjenner til. Enda verre er det å ikke kunne eller orke å ha noe særlig besøk, ikke kunne eller orke å gå ut og igjen ligge på den evindelige sofaen, eller til avveksling ligge i senga!

Smaksløkene har det skjedd et eller annet med, maten smaker ikke som før, Cola smaker ikke helt Cola lenger. På grunn av alle medisinene så har jeg problemer med forstoppelse, som igjen har ført til hemorrider - noe som igjen gjør at det gjør jævelsk vondt å gå på do!! Egentlig har jeg ikke lyst til å spise i det hele tatt, for om jeg ikke gjør det så må jeg vel ikke gå på do??

Leser litt i blader og på nett - og NEI jeg er ikke interessert i å vite hva den nye Vårmoten for håret er - Hårmote = NEItakk!!

Når jeg først er i gang så kunne gjerne alle fuglene som kvitrer så ivrig utenfor vinduet - holde kjeft!! Innmari irriterende å høre på når alt jeg vil er at det skal være stille, slik at jeg får sove - sånn at tiden til denne dritten er ferdig skal gå litt fortere!!

Jess, sånne dager er det innimellom - men nå tror jeg at jeg har fått renset systemet og starter på ny frisk etter en liten hvilestund om bare fuglene holder nebb!!

2 kommentarer:

  1. Å jasså, tar du den? Da ser jeg meg nødt til å grave opp no grubliser så du får litt annet å tenke på! ;D

    SvarSlett